Facebook pagina Contact pagina

Nieuws

Onze volgende optredens

Spaghettidag

op zaterdag 15 april in Don Bosco, Ortolanenstraat 6 (Kessel-Lo)

Naar goede gewoonte en traditie organiseert Harmonie Volharding Kessel-Lo ook dit jaar weer een Spaghettidag. De saus is vers gemaakt volgens traditioneel recept en is beschikbaar in bolognaise of vegetarisch.
Liever geen spaghetti? Kies dan voor een lekkere croque.

De opbrengst van de Spaghettidag gaat integraal naar het draaiend houden van de harmonie (zaalhuur, dirigenten, partituren, instrumenten) - dus namens alle muzikanten:

Dankjewel en Eet Smakelijk!

Zaterdag 15 april 2023
Don Bosco, Ortolanenstraat 6, Kessel-Lo

utensils Inschrijvingen of via een e-mail naar info@harmonievolharding.be

Flyer Spaghettidag

Meer nieuws...

Kijk voor meer nieuwtjes op onze Facebook pagina.

UiTPAS-partner

De UiTPAS is een klantenkaart voor je vrije tijd. Je spaart punten die je vervolgens omruilt voor een korting, cadeau of een ander voordeel. Ook bij de Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo kan je punten sparen wanneer je deelneemt aan een van onze activiteiten (1 punt per activiteit / concert ticket).

Omruilvoordeel: bij aankoop van een concertticket krijg je bij ons voor 10 punten er een gratis concert ticket bij. Bovendien geniet je van een gereduceerd tarief als UiTPAS-houder op je concert ticket, maar ook bij onze andere activiteiten.

Heb je recht op een UiTPAS met kansentarief en ben je gedomicilieerd in Bierbeek, Oud-Heverlee, Herent of Leuven? Dan krijg je 80% korting op een concert ticket of toegang/deelname aan één van onze andere activiteiten.

Nog geen UiTPAS? Meer uitleg over het aanvragen van een UiTPAS vindt u op uitinleuven.be/uitpas.