Nieuws&Agenda

op zondag 30 oktober

in het Don Bosco Centrum

(Kessel-Lo)

Onze instappers zullen deze zondag voor halloween een gruwelijk griezelig concert te horen brengen.

Kaarten aan de kassa:

€6 / €4 (5-12jr) / GRATIS (<5jr)

TRUFFEL VERKOOP

Naar jaarlijkse traditie houdt de harmonie een "Truffelslag", uitgebreid met chocolade zeevruchten, koekjes en dit jaar opnieuw: brownies. De opbrengsten worden integraal gebruikt om een deel van de werkingskosten van de harmonie te financieren.

Je kunt kiezen uit de volgende lekkernijen:
* Truffels cacao Gudrun 250 gr: € 6
* Chocolade zeevruchten 250 gr: € 6
* Individueel verpakte brownies 700 gr: € 9
* Wafeltjesmix 700 gr (6 vanillewafels, 6 chocolade wafels, 2 x 3 Parijse botergalletjes, 2 x 3 Parijse botergalletjes met chocolade), per soort verpakt: € 9
* Assortimentmix 800 gr (5 vanillewafels, 5 chocolade wafels, 5 frangipanes, 5 carré confituurs), individueel verpakt: € 9

Bestellen kan tot en met 15 november 2022. Ophalen kan op vrijdag 25 november en 2 december aan de Vlierbeekzaal, Kessel-Lo, tussen 19u45 en 20u15.

Bestellen kan hier: