Facebook pagina Contact pagina

Onze volgende optredens

Lenteconcert: Dirty Volharding

op zaterdag 25 maart om 20u in Minnepoort 30CC (Leuven)

In samenwerking met de Dirty Dancers, dansers van het Danscentrum Aike Raes. Het eerste concert van 2023 waar zowel het Groot Orkest als het Instaporkest aan bod komen.

Kaarten binnenkort online beschikbaar (en aan de kassa).

Tarieven:

UiTPAS-kansentarief beschikbaar.

Spaghettidag

op zaterdag 15 april

In het Don Bosco Centrum (Kessel-Lo), kom later terug voor meer informatie.

Meer nieuws...

Kijk voor meer nieuwtjes op onze Facebook pagina.

UiTPAS-partner

De UiTPAS is een klantenkaart voor je vrije tijd. Je spaart punten die je vervolgens omruilt voor een korting, cadeau of een ander voordeel. Ook bij de Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo kan je punten sparen wanneer je deelneemt aan een van onze activiteiten (1 punt per activiteit / concert ticket).

Omruilvoordeel: bij aankoop van een concertticket krijg je bij ons voor 10 punten er een gratis concert ticket bij. Bovendien geniet je van een gereduceerd tarief als UiTPAS-houder op je concert ticket, maar ook bij onze andere activiteiten.

Heb je recht op een UiTPAS met kansentarief en ben je gedomicilieerd in Bierbeek, Oud-Heverlee, Herent of Leuven? Dan krijg je 80% korting op een concert ticket of toegang/deelname aan één van onze andere activiteiten.

Nog geen UiTPAS? Meer uitleg over het aanvragen van een UiTPAS vindt u op uitinleuven.be/uitpas.