Nieuws&Agenda

Côté Jardin

op zaterdag 21 mei

om 13u in de Abdij van Vlierbeek

Het instaporkest zal de opening van Côté Jardin verzorgen. Côté Jardin is de culturele familienamiddag van 30CC in het groen. Kom alle hoekjes en kantjes van de abdij ontdekken tijdens vertellingen en workshops, een fotozoektocht, blote voetenpad... Ism Chiro Vlierbeek kan je je komen uitleven, spelen en ravotten.

ReuzeLeuvenstoet

op zaterdag 21 mei

om 14u in het centrum van Leuven

Het groot orkest stapt mee in de vierde editie van de ReuzeLeuvenstoet. Een bonte optocht met een twintigtal reuzen afkomstig uit Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Meer informatie over de optocht kun je vinden op:

Aperitiefconcert

op zondag 26 juni

om 12:30u in de Abdij van Vlierbeek

Tijdens de Abdijfeesten zal het instaporkest het Aperitiefconcert verzorgen.

Zomerconcert

op zondag 10 juli

om 16u in het Sint-Donatuspark te Leuven

Op uitnodiging van de VLAMO en samen met nog drie andere gezelschappen uit de buurt zal het groot orkest een muzikale invulling geven aan deze namiddag. Meer informatie over deze concertenreeks kun je hier vinden:

Najaarsconcert

op zaterdag 22 en zondag 23 oktober in Minnepoort 30CC (Leuven)

Zin in een avond vol nostalgie en muzikaal plezier? Dan zit u helemaal goed bij de Joorzangers en Harmonie Volharding. Zij slaan immers de handen in elkaar voor een gevarieerde avond vol oude én hedendaagse klassiekers. U zal vast heel wat nummers herkennen en een glimlach is nu al verzekerd. Kom dus zeker langs voor een heerlijke avond, waarvan u nog lang zal nagenieten! Want, zeg nu zelf, zoveel talent op één podium, dat kan niet anders dan onvergetelijk worden!

Tickets voor dit concert zullen vanaf september beschikbaar zijn.

Halloweenconcert

op zondag 30 oktober in het Don Bosco Centrum (Kessel-Lo)

Onze instappers zullen deze zondag voor halloween een gruwelijk griezelig concert te horen brengen.