Over Ons

Harmonie Orkest

Onze vereniging bruist als nooit tevoren. Het grote orkest bestaat uit zo'n 70 leden en staat onder leiding van Benny Laureyn. Alle generaties zijn vertegenwoordigd en de gemiddelde leeftijd ligt rond de dertig. Zij repeteren elke vrijdag en trekken eens  per jaar samen op weekend. U kunt hen aan het werk horen tijdens de concerten en de stoeten waar ze aan deelnemen. Bovendien organiseren de leden jaarlijks een spaghettislag en een truffelverkoop. Het Ceciliafeest is een mooie traditie die natuurlijk in ere wordt gehouden.

Wil je meespelen? Dat kan. Wij spelen orkestwerken van niveau uitmuntendheid en eerste divisie en repeteren ieder vrijdag van 20.15 tot 22.15. Neem contact op via het contactformulier.

Instap Orkest

Heel erg trots zijn we op ons instaporkest, dat in 1999 werd opgericht en beginnende muzikanten de kans biedt om samen muziek te maken. Nele Ghijs richtte dit instaporkest op en is er nog steeds de bezieler van. De jongeren (en ook iets oudere leden) zijn een hechte groep. Naast de repetities  gaan ze ook regelmatig op pad en organiseren ze activiteiten. Tijdens gezamenlijke optredens met het voltallige orkest leren de jongeren ook de andere muzikanten en hun instrumenten kennen. En dat schept een band, want op de liefde voor muziek staat geen leeftijd.

Wil je meespelen? Dat kan. Voorwaarde is dat je minimum 1 jaar instrumentles gevolgd hebt. Neem contact op via het contactformulier.  We repeteren iedere vrijdag van 19.00 tot 20.00